Bersama dengan suami

Maaf sye ade soalan nk tnye dan nak tahu ,, kalau kita bersama suami , week ke brpa suami boleh buang dalam . Skrg saya 36weeks .. dan kalau start skrg , air mani yg dibuang dlam tu akan proses cepat kee untuk contraction dtg atau dia take time 2 or 3 hari bru ade rase sakit2 tu .. tolong mana yg tahu #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

kalau mcm saya, lepas bersama suami, few hours lepastu baru rasa contraction sikit. tapi apa2 pun, ikut perancangan Allah bila baby nak keluar 😅 most likely akan rasa contraction tapi bila baby keluar tu, Allah saja yg tahu hihi..

Sy dah 37w 6d.. td ad bca bykan senaman dan bersama dgn suami utk contraction.. Blh try tips tu..

7mo trước

tak jugak ..kdg ada contraction pon jalan lom bukak or lambat bukak ..kdg boleh jdi contraction palsu