Delay period

Maaf saya nak tanya , kalau lambat period 2,3 bulan tapi up negative adakah kemungkinan buleh hamil selagi tak period ??

4 Các câu trả lời

ovulasi berlaku sblm period.. jd klu tak period pun boleh brlku pnsenyawaan..jika diizinkan Allah. sbb tu kdg2 ada mommys yg bru je buka implan sbulan dua. tgu2 period xdtg rupanya pregnant. cuma...kne lah cek upt. klu x cek upt.. nk teka2 pyh jg. sbb situasi brbeza. sbb period tdk tdk/delay...tdk smstinya pregnant. ada kmgkinn lain spt perubhn hormon spt kenaikn brat bdn..stresss yg mlmpau..dll.

saya penah delay period lama. last bulan 10/2019 sampai 12/2019. awal bulan 1/2020 saya pregnant. alhamdulillah now dah 3rd trimster 32w.

mcm sy last period 10/4 smpai skg blm period lg..ttc 2 tahun..

Skrg ni sis dh delay period brp lama..