Bleeding masa pregnant 6minggu

Maaf saya nak bertanya. Saya pregnant 6minggu. Normal ke kalau bleeding macam period? Saya dah pergi hospital jumpa doc, buat upt positive & scan tapi doc tak jumpa kantung. Doc suruh datang balik bila dah 7minggu. Ada tak yang pernah kena sama macam saya. Saya penat overthinking😢

2 Các câu trả lời

saya pernah hadapi situasi macam tu dua bulan lepas. baru masuk 7w, tapi bleeding sikit demi sedikit. check upt, masih positive tapi doctor tak jumpa kantung. saya pergi ambik darah di hospital dan lepastu disahkan missed miscarriage. lepas tu, darah mula mengalir banyak macam period. doctor awak tak suruh ambik darah ke?

11mo trước

oh macam tu ya? masa saya dulu, ambik darah pastu kena tunggu dua jam utk dapat result, dua hari lepas tu kena ulang lagi ambik darah baru doctor bagi result yg missed miscarriage. semoga kandungan sis elok dan sihat2 saja

pengalaman saya prgnt kali ke2 time tu 6w bleeding scan xjumpa juga. makin lama mkin bnyk. tp kena tahan wad sehari. tp time tu doc kira fully miscarriage. jd sis berdoala semoga ada keajaiban buat sis n bby. tp if saya kt tmpt sis better jgn baca bnda y akn buat kita lg stress. just rehat n tenangkn diri