Nk tnya tolong bantu

Maaf pic kotor... Nk tnya mcm ni spotting ka#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

Nk tnya tolong bantu
1 Trả lời

ya ..perlu g klnik or hsptl tuk dptkn rawatan kadar segera.. dkhuatiri tanda awl tuk alami keguguran..ada spruh org kata ia normal..tp ada spruh org jika rahim tak kuat ia tanda awl tuk alami keguguran..jd better g jumpa doc n chck..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

kalau 34 pun msih juga trigger tuk alami keguguran .selagi blum full term... mcm2 blh jd juga tnpa kita sedar. .. pape prgi hsptl k tuk chck dan dptkn rawatan kadar segera..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya amiin...