Sakit di celah kelangkang

Maaf nk tnya..sy dh 34w 3d..normal k rse sakit dkt area celah kelangkang ? Rsenye trcucuk..kalu baby gerak mesti rse sakit..prlu k sy k hospital ? Tp xkuor tnda pom

1 Trả lời

saya pun rase mcm tu sis.. sekrg dh 37week bile baby gerak sikit je mmg saket sgt celah kangkang tu.. klo gerak2 kasar lg la rse saket nye

2y trước

Sy dr 34w sakit celah kelangkang. Skrg dh 36w..buat senaman kagel kurang sikit sakit..nak bangun nk berjalan sakit..