Scan masih npk kantung

Maaf nk tnya ada x mommy2 Dlm nie prgi scan klinik kesihatan scan da 8w5d tapi gi scan di hspital jmpa pakar scan bru 6w..normal ke ? Terima kasih 😊

1 Trả lời

kandungan ni bukan sekadar ikot bila last kita period je. waktu subur kita pon amik kira sekali sebenarnya. kemungkinan waktu subur sis agak lambat jd usia kndungan agak lari sikit dari week sepatutnya. tp scan ni sebenarnya estimated saja bukan 💯 btoi. nt lepas 2w try scan lagi sekali..kalo kata 6w normal kalo kata xnmpk lg. ada orang boleh nampak cepat ada org lambat skit. kalo boleh time scan bnykkn mnom air. lg senang nk nmpk kantung nt. nanti boleh join grup wasap ni khas untuk mereka yg tgh pregnt, ttc & sudah ada anak 😊 boleh tanya macam2 or share pape yang tahu by pengalaman or else dalam grup tu. https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

2y trước

Baik sis ..Terima kasih