Kulit baby merah

Maaf nk tny. Knape ek tgn ank sy? Umur 6bln. Sblm ade spu ubt dr klinik. Ok la sikt. Dh xsapu dia jd balik.

Kulit baby merah
1 Trả lời

Bahagian tangan sahaja? Bahagian lain ada tak? Macam ruam panas ya. Macam tanda alergik pun ya.

7mo trước

lotion tt,lotion ape yek. ank sy pakai krim dr klinik,mule2 ok pas 2 xok. dh tuko sabun ok la. tp ni ade blik. tp xsteruk sblm ni. biasenye dia akn merah2 kat bahagian pelipat siku ngn pelipat lutut.