Permasalahan puting pendek/rata

Maaf nak tnye .. macam mane nk buat puting timbul , sy ade permasalahan puting rata dan tak berape timbul, baby tak boleh nk isap ,asyik terlepas . Sdgkn susu sy bnyk je yg keluar . Mohon pencerahan , baby sy baru je 6hari dilahirkn 🥺

2 Các câu trả lời

sama macam saya ...baby saya baru 9 hari dilahirkan...saya memang jenis puting rata ,pendek ...tapi air susu ade je banyak ...cara saya adalah saya pam ,masuk dalam botol bgi baby minum pakai botol ...kalau takcukup ,saya topup dengan susu fm ...sebab kesian baby asik tk cukup susu je + nanti kuning naik dan baby jarang berak ...tpi alhamdulilah baby saya dah takda kuning lagi

try guna nipple shield