Sakit Bwah perut

maaf nak tnya klau sakit bwh perut lepas kencing tu normal ke ,, lepas sbuh sakit smpai skrg msih lg sakit ,,#ingintahu

3 Các câu trả lời

Sy kdg sakit jgk bwh perut lepas kncing subuh/pagi2 tu. Tapi tak lama. Lps kncing sy duk rehat kjp, Alhamdulillah pahtu hilang rasa sakitnya. Better puan refer ke klinik @ hospital.

Takot kecing kotor sis , sbb sebelum ni pun saya mcm ni jgak .. kena banyak minum air masak .

better pergi check. takut ade kencing kotor. bykkn minum air.