Serah diri GDM

Maaf kawan² doakan saya..klu Masih belum bersalin,25hb ni doktar Minta serah diri sehari sebelum due date sebab gdm..first time gdm biasa anak² Yang lain bersalin overdue...boleh ke klu serah diri Tu 41mnggu..biasa bersalin tu 41@42 mnggu..ya Allah tolong lah

30 Các câu trả lời

Kene serah diri klau bersalin kerajaan ke ? Kalau swasta doctor akan bg refer letter jgk ke mcm mne ?

12mo trước

Sis bersalin mana? Saya gdm bersalin swasta dok dah note siap2 bila minggu serah diri. Nk serah diri saya boleh pilih hari & tarikh tp yg penting time baby dah matang & sebelum 40w

Saya gdm on diet pun doktor suruh serah diri sebelum due. Takda makan ubat or on insulin pun

Semoga Di permudahkan ursn sis,, Insyallah selamat Baby n ibu. Sy pon Ad gdm tkt jgk ni…

sy GDM on diet..sy Pon Masih xberapa paham tntg gdm..Ada bnyak jnis ye

12mo trước

ciap bleh bt pilihan yer.hsptl mne yer?.sy serah diri pg tu tghri trus induce dh...knpa ciap kna sruh tahan yer?mcm sy kn dktr induce 3 kli bukaan 3cm powm dktr hntr l.room dh...mse tu drip air plak...mse tu bru bukaan btol2 buka...

sama lah sy pun. kena serah diri sebelum 25 juga

Ikut date dr suruh. Awak high risk preganancy

Semoga dipermudahkan urusan mummy ❤️

Ikut je doc. Gdm ni risiko sangat.

semoga dipermudahkan urusan sis..

Brpa ramai anak awak ??