Najis warna

Maaf gambar tak meyelerakan . Saya just nk tahu . Najis mcmni normal ka ? Anak saya 3 bulan . Saya baru tukar susu dupro . Sblum ni dutchbaby colour mustard . Tq yg sudi jawab .

Najis warna
8 Các câu trả lời

Normal. Kena monitor kekerapan berak (if kerap boleh consider cirit). Ada stgah susu formula mmg akan keluar najis warna mcmni

bagi saya kalau berak 1 kali mcm nie normal je..jgn cirit birit byk kali itu baru tak normal..susu tak sesuai..

Normal, tapi keep monitor tengok lagi 2 kali dia membuang. Sama lagi atau berbezaa

Kalau warna hijau ni normal tp baby kurang serap zat .. mungkin sukatan tidak betul .

1y trước

Dah ikud dah . Mgkin kdg trlalu cair kot bancuh

Macam saya dutchbaby cirit dupro un sama wt dia cirit dan berkahak

1y trước

Dia minum dutchbaby okay cuma berkahak tu saya tukar dupro ni

Macam cair je sis

1y trước

Haaa cair sikit . Susu tak ssuai ka ? 😩

Susu xsesuai

1y trước

Kenapaa sis ? Dia berak tadak la byk kali . Just skli shari . Cuma najis dia mcmni la .

normal

1y trước

Normal yaa sis ? Sbb mcm cair sikit ?