Detail scan

Maaf, boleh saya tanya, siapa2 yang tahu klinik yang buat detail scan murah di area gombak dan setapak. Terima kasih bnyk2 ye ❤️#ingintahu #firstmom #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

kalau dkt ampang tahu lah, poliklinik azzaara rm90 je detail scan dia mmg betul2 detail

1mo trước

Yeke. Baik terima kasih bnyk2 ye respons. ❤️✨Kalau ampang, tk jauh sngt. Boleh pergi ❤️

3hb nnt sy pegi poliklinik azzara jugak. Kena booking appointment dlu dkat web

1mo trước

Takk. Baru 19 weeks. Tp dah ws siap tnyaa utk detail scan boleh je dr 18week

cuba awk tgk sono . dia bnyk tempat cover n harga pun murah .

1mo trước

haa aa.. sy selalu g sonobee je . sy duk area kajang, kalau kajang xda sy g bangi . 😂 sbb nak g hari sy cuti je 😂

nak tny kkia x da detail scan ker

1mo trước

Rsenye tkde. Sbb nurse kk ckp, klu nk buat detail scan 20w, pergi buat dkt klinik swasta. Nnti just scan biasa kot kt kk 22w plak.