Sembelit,tumbuh gigi demam dan cirit birit

Maaf bertanya moms anak sy setahun lebih baru2 dia tumbuh gigi bahagian belakang dengan depan,sebelum ni dia sembelit tiba2 demam dan cirit birit sudah bawa ke klinik doctor bagi ubat demam dan cirit birit alhamdulilah demam sudah tiada tapi cirit birit masih saya risau kadang2 ada lendir berwarna merah pudar di najis anak saya..macam mana mau bagi berhenti cirit birit ya?ada tak sesiapa pengalaman macam ni..

1 Trả lời

minum susu fm or bf sis. kalau susu fm mungkin dia tak sesuai kene tukar lain, mcm ank saya cirit² darah keluar banyak lpas je tuka susu alhmdulillah dh tak cirit birit.

3y trước

Terima kasih sis anak sy start 10 bulan dia xnak bf sudah,susu fm agaknya sbb baru2 tukar susu tapi brand sama cuma sebelum ni untuk 0-12 bulan tapi tukar yg 1-3 tahun mungkin tak sesuai ..saya try tukar yang sebelum ni balik 😊