Baby selalu muak.. Normal ke tidak

Maaf bertanya.. Ada tak ibu2 yang ada pengalaman anak minum susu je muak.. Sehari tu banyak kali laa muak sampai kene tuka baju 3 4 pasang sehari.. Anak bf ngan susu anmumlac (sehari 2x je bagi 3onz).. Berak kentut semua okey cuma dye terlalu kerap muak.. #babyke4 #susahhati

2 Các câu trả lời

baby berapa bulan?

2y trước

Hehe tak perasan hashtag tu.... 🤭 tak pasti lah puan, sebab baby saya masa awal awal bulan camtu juga, sikit sikit muak. Kalau risau, bawa je pergi check

normal