Tanda nk bersalin ke ? Bru 36mnggu ary ini

Maaf agak kotor sikit ,,, bru balik cek up kk semua nya ok blik klinik ase nk buang air kecil ok kt penti xd ap.. pastu ase nk mmbuang air besar , ngok kt penti ad drah pulak ,,, tanda2 nk bersalin ke nie ?

Tanda nk bersalin ke ? Bru 36mnggu ary ini
4 Các câu trả lời

better pegi sis. sy mcm nie jugak tpi lendir cmpur drah sikit.. pegi kk check dah 1cm.. mlm tu sakit ..pegi pac hospital check dah 2cm.. now 36mggu 5hri

1y trước

kat rmh ke hsptl.sbb sy 4hr lps ada contration jln dh buka 2cm kena tahan hsptl 1mlm.esk pagi blk sbb contration dh slow cm dktr psn klu trn drh cmpr lendir dtg blk hsptl.ni plk dr pg smpi mlm dh trn tanda cmpr lendir xpi xde contration.serba slh nk prg hsptl.

Betol salah satu tanda. Terus ke hosp sis

Boleh jadi. Pergi PAC dengan segera

gi hospital sis .