Loya 37 weeks

Loya & mual 37w1d tanda nak bersalin ke? #firstmom #firstbaby

6 Các câu trả lời

Iyeke..?sy ank kelima ni bru tau loya tu tanda bsalin juga..sbb sblmni xpnh pulak kena mcmni..mmg 2 3 harini meloya saja..mcm Nk muntah tp x lepas.. ingtkan sy slh mkn ke ape..tp skg bru 36w 6d...rasa mcm tcekik jee kt tekak tu...🤮🤮🤮

sama la rasa mual dan loya jer masuk 37weeks ni. dan keputihan tu tetiba jer banyak kluar sblum ni cek kt hospital memang takde jangkitan. tak pasti pulak tu keputihan or mucus plug😅

Tanda2 menuju ke hari bsalin. Tp selagi tak ada tanda obvious (mucus plug & frequent contraction - every 10 minute in 1hr), u shouldn't worry much. Keep monitor.

Loya & mual ni pun tanda bersalin ye.. saya pun ada rasa tp baru 36w ni hahahaa.. lek la dulu baby awal lagi ni.. nak raya dlu 🤭🤭

sy dh 38minggu rasa lapar je .lepas mkn membuang lg 🤣

2y trước

samalaa. keja nak makan ja sejak akhir² trimester ke 3 ni. sbb tu badan cepat sngat naik. Dr suruh kurangkn makan tpi tak tau knpa tdk boleh tahan tdk mnggunyah mukut ni.😂

Samaaaa. Makan apa rasa tak kena je tekak ni