Hi , so far okay ke tu ? 💕

Hi lovely mommies , macam mana harini ? Harap semuanya dalam keadaan sihat ♥️

5 Các câu trả lời

masih morning sickness tak boleh masuk makanan terus muntah, dekat2 malam baru boleh telan makanan sikit , package angin satu badan🥹 week7

1y trước

oh yke ... harap lepas ni awak akan makin2 okay ... tapi ingat walau mcm mana pun after muntah at least makan jugak ya ... sekurang2nya badan ada tenaga ... kuat semangat ya ... harap semuanya akan ok ♥️

keadaan masih sama. spotting hari2 and tgh consume duphaston 😢 nak tgu next appoinment 2w lagi.. terasa lama #7w

1y trước

saya pun Masih tunggu untuk next appointment... betul terasa lama .. myb disebabkan dah terlalu excited nak tahu perkembangan bayi ♥️

Hi. Perut rasa bloated jer.rasa angin tak selesa betul nk solat da la asyik kentut jer kejenya hadoiii hahaha

1y trước

saya pun terasa angin je badan Dan kepala ... harap semuanya kembali ok ❤️

Saya pedih ulu hati lak malam ni.. rasa mcm terbakar plak kat dada ni😢

1y trước

biasanya dalam keadaan mcm ni ... apa yg akan mommies buat ... ? any ubat yg susuai ?

Hi. Syukur, sihat. Mommy?

1y trước

alhamdulillah,semoga selalu sihat ya ... so far saya okay tapi this fews day rasa badan tak selesa 😄❤️