august due date

lmp 12week scan 11week . due date august 2019 . who with me ? ade lagi ke morning sickness ? byk x naik berat ? i just gained 600g .

21 Các câu trả lời

Saya pun due august n still morning sickness 😣😣, dlm 2 minggu lost weight 4kg huhuk hrap lpas ni dh ad slra mkn

Same here.. Due end of august.. Ada lagi morning sickness.. Turun berat badan.. Sbb selalu muntah.. And xde selera makan..

I pun due date early Aug. no morning sickness. feel tired only. Love to eat. Sekarang takut berat berganda

same. makin teruk sehari 2x muntah bile nak habes .seksa rase dah nk 2 bulan x sentuh nasi..berat trun 5kg

Same with me.. still loya2.. selera makan kurang.. byk bau2 yg xbleh tahan.. 😷 due date August 2019

sama due date . 31/8/2019 kdng2 jk rasa morning sickness tpi xmuntah . .n . .sy naik 300gram jk . .

due date kira 26/8 tp kat scan tulis 21/8. hehe morning sickness ada lagi.. 😭

My due date july.. since pregnant berat tak naik2 lansung

my due is 19/8 . same date with my anniversary hehe

selalunya skrg Kita akn bersalin ikut due scan