Letihnya potty traning anak + mengandung 30 w Setiap kli angkat ank ke tandas rsa tekanan pada perut

Lg letih bila usaha ni sorng2😭

1 Trả lời

Tgu jela lepas brsalin anak dh besar.. Potty training ni xperlu stress2 nti ank pum stress yg dpt cuma penat Saye ank 1st 3y10m adik dia dh 4bulan bru potty training itu pun abik mase 2bulan nk blh ke berak dlm tnds klau x asyik berak dlm. Sluar je blkg pintu.. Penat membasuh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️ Now pregnant no3, no2 nk msuk 2y .. Lyan je