LETGO BREASTPUMP AUTUMNZ SERENE !!

LETGO BREASTPUMP AUTUMNZ SERENE Item : Double Electric Breastpump Brand : Autumnz Serene Condition : 9.5/10 (Like new, tiada kerosakkan apa², item lengkap) Flange Size : 24mm Warranty: 2 tahun ( May 2025) Tempoh pakai 1½ Bulan Reason jual : Urgent nak pakai duit Freebies: Milk Storage ✅ PRICE FOR SALE: RM250 Normal Price : RM476 (Boleh tengok di shopee) Nak details dan video tentang barang boleh pm saya 01110291314. (https://wa.link/uf5wic) Code area : Puncak Alam Pros : 🔸Soft Suction 🔸3 part sahaja untuk basuh 🔸Rechargeable 🔸Medium Duty

LETGO BREASTPUMP AUTUMNZ SERENE !!
4 Các câu trả lời

Still available ?

11mo trước

Boleh ws dulu ? Dah save number tak keluar kat ws , 0172562775

SOLD OUT

👍