Pernah tak Pendarahan macam period pada week 3minggu 5hari?

Lepastu possible tak 2x cek +ve awal2 dulu, tup2 lepas pendarahan jadi -ve? Smlm tiba2 perut rasa sakit and perit. Sblm tido p toilet tgk ada pdarahan biasa mcm implantasi tu. Tp pg time nk mandi tiba2 time kencing ada ikut skli darah mcm nk period. Tengahri tgk darah dh half pad and cek upt jadi -ve 😭 korg ada pengalaman tak? 1st pregnant after 4yrs ttc. Helppp!!! Tq 🙂

1 Trả lời

ms awl2 alami pendarahan tu puan ada terus pergi hsptl dptkn rawatan x? dptkn ubat kuatkan rahim? ke puan pantau sndri dkt rumah?

14h trước

pantau sendiri je. sbb sy tanya tukang urut sy, dia kata normal. sbb darah cair spt coklat time implantasi. tp bila pg td kluar darah mcm period jd makin risau atau mgkin awal dlu kira false result eh?