susu drop

Lepas seminggu puasa haritu,,terus susu drop,,terus tak puasa,,tp susu masih tak klua mcm selalu,,hmm mcm2 dahh cuba,,help me pls?

4 Các câu trả lời

smlm pun susu badan sy drop sis tp bukan sbb puasa myb sbb stress, kepala pun sakit sbb xcukup tidur .. so susu auto drop + baby pun xsenang tidur sbb xkenyang .. sy masak sup papaya muda+ayam then midnight tuh breast penuh balik smpai la ke pagi .. kena bnyakkan minum air suam2 jg laa dan jgn stress + always think positif 👍

Breast massage, make sure get enough sleep utk badan relax. Disiplin pam jugak setiap 3 jam. Mcm sy kalau stress mmg terbantut production susu.

Ibu bekerja atau housewife? Jika bekerja boleh kongsikan jadual pam?