Line kedua very2 faint but I can see it...plz reply ye mommies...

Lepas seminggu Hari late period check...sy nampak cam ada line kedua...but faint gila2...but still can see...ada tak siapa2 nampak...

Line kedua very2 faint but I can see it...plz reply ye mommies...
10 Các câu trả lời

try cek lps sminggu .. insha allah makin trg .. sbb sya mcm ne la , alhamdulilah usia kndungn sda msuk 8 minggu

selalunya kalau cmni negatif. But selagi belum period, selagi tu ada harapan. Semoga ada rezeki awak.

Sis cuba repeat scan lagi, mungkin pregnancy hormon tak tinggi lagi :)

maaf tak npk sis.. insyallah semoga ada rezeki nanti.. kuat yaaa😉

moga ada rezeki nanti yaa ❤️

upt brand ni kadang X betul

xnmpk..huhu

Tak nampak

x nmpk..

xnampak