Hii ibu2 nak tanya nii sy hamil 6w6d normal ke keluar darah macam ni .. pliss bgaitahu sy anak first

Lepas kita ce

Hii ibu2 nak tanya nii sy hamil 6w6d normal ke keluar darah macam ni .. pliss bgaitahu sy anak first
10 Các câu trả lời

Sy dah pergi klinik doktr bgatahu xda apa2 just dia bg ubat kuatkan rahim last2 darah dah xde .. msa darah keluar perut xsakit lsung pom .

10mo trước

Saya pun baru je jadi benda yang sama. First pregnant, 6w. Doctor bagi ubat kuat rahim jugak. Heartbeat ada tapi slow and kedudukan macam dah turun sikit. Risau. Semoga awak and baby baik baik je :)

sy dlu pernah macam ni..last keguguran..waktu tu sy skit perut sgt2..last trun darah ph tu gugur..doc sah sy miscarige..

banyak sis darah tu, pergi klinik ya sis, semoga sis n baby baik2 🥹

xnormal sis klu kelaur bnyak sgt. seeloknya pergi jumpa dr

Tak normal.. ancaman keguguran. Pergi jumpa Dr segera

xde pregnant yg norml klau kluar darah .

Tak normal. Pergi klinik ASAP

tidak. pergi klinik check ya

perlu segera jumpa doc sis.

Awak macam mna skrng?