Period xteratur

lepas kahwin..period x teratur...Opk kesuburan selalu -ve..Bulan ni,masuk 2bulan x period..upt pun -ve.sedih tu mmg tp xpa.. jd,bulan ni,..saya try beli madu soulmet wawa zainal🙂semoga ada rezeki saya & suami ...😇 Doakn saya ya Ibu2😇. semoga kita semua dpt merasa jd seorg ibu dan dprmudahkan semua perancangan kita😇#pejuanggarisdua

1 Trả lời

mcm saya jugak 1 tahun lh cmtu Allah nk sis honeymoon dulu tu sabar ya , kalau nk period kn kene mkn buah byk supplement buah² mcm saya mkn asyalie punya supplement terus period