stable etopic

lately banyak skit belah kanan 😔 allahu rupanya luar rahim 🥲 tiub kanan kena buang 😞 im tooo young for this sebb kena buang sampai fikir lepasni tkboleh pregnant lg ke totally mental koyak rabak sangat 🙂 ada peluang ke untuk mengandung balik 😢 tolong share pengalaman korang 😞❤️‍🩹 trauma yg teramat amat sangat 😔

stable etopic
2 Các câu trả lời

sabar ...ya...sy pun now admit luar rahim, smlm operation da buang sblh kiri....sy da dua2 kira da xde...🥺😭..lps ni kita cpt2 cek jgn tgg lama2 sbb da ada history...ingt tuhan masih syg awk...

maaf nak tanye.. sbb sy slalu sakit belah kanan.. mcm mana tahu ade ectopic bleh share tak? sbb sy pun ni kandungan pertama 😢

2y trước

sakit tu dtg slalu ke kadang2 ?sbb hri tu sy scan takde lagi sbb kandungan bru 2 mnggu tpi kerap jugk la sakit belah kanan