Ada sesiapa tak pernah mengalami macam saya???Tolong saya pleaseeee ???

Last period saya 24/8-1/9..tapi period saya tak keluar mcm selalu..xda heavy flow/berketul2..pendarahan ringan je..tapi harini (14/9/2019),setelah 13 hari saya stop period..tiba2 pantyliner saya ada darah..darah apa ni ye??darah penyakit ke??ada siapa2 yg pernah mengalami macam saya tak? tolong saya please ???

1 Trả lời

15 hari bersuci akan dikira haid semula, jika belum cukup bermakna darah itu dikira darah istihadah sis.