Agak²dah berapa week?

Last period 24/9/22 5bulan lepas keguguran Kemarin lewat 7hari saja test.nah terang bederang.agak² sekarangni dah berapa week?

Agak²dah berapa week?
2 Các câu trả lời

Kalau saya senang jumpa doktor. So doktor akan kira kan berapa minggu dah. Kalau saya pun tak pasti.

2y trước

Oo kalau saya masa tu memang tak scan pun cuma dia kira berapa hari dah. Takpe kalau macam tu sis boleh tunggu beberapa minggu ya

sy last period 24/9 jgk..sbtu lepas g scan kt klinik dah ada kantung 5 minggu 2 hari🥰

2y trước

alhamdulillah.saya malas nak pi scan lg tunggu 8w.terus buka buku.sbb bln 5 aritu sy keguguran nk masuk 6w.