Hi mommies nak tanya normal ke klu breastfeed perut cramp macm nak period tpi tak keluar.

Last month pun sama perut cramp mcm period tpi jus spotting je lepas tak de apa2

5 Các câu trả lời

Kalau baru bersalin normal puan, saya dlu pun risau sbb tak selesa jadinya masa mnyusukan anak, tnya nurse, nurse bagitahu tu sebab contraction utk kecutkan rahim dan benda tu normal. Lama-lama nanti dia akan hilang 😊

Confuse dgn soalan ni.. Klo awal2 lps bersalin normal tu, tp klo ank awak dh besar test upt.. Kot pregnant ka..

kalau baru lepas bersalin normal..tu contraction nak bg rahim kecut

maksod tengah menyusu kan baby ka?

maybe nak kecutkan rahim