1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Các câu trả lời

elak sah rela sama hari luah salur salir mi kami muak kalah kelas selak ais halia rasa rusa malas meriah asah asam

Resah Sah Hal Elak Rela Visa Muka Maka Isu Sukar Karam Hasil Sila Selak Merak Serak Semak Maki Kasar Kali Versa

salah rusa rela suami rasa rahsia sula malas laksa salak elak risau luka masih riuh hari serai rimas harus haus

hamil ,hasil ,usia , elak ,sila,usah,selak ,kalau,malu,malas,rela,resah,vila,laksa,haram,kelam,risau,kalah

Sah... Elak... rela... Resah....Akhlak...Hasil.... MulA...Muka....Kaku....salah....Sila....Vila...Laku

malu luka rela masak lemah usah ular kusam lima limau ulam muka suka elak lakar rimas risau rasa

elak keras sila kelas selak hal alah visual resah masa mari hari leka kuih usah usik rela marah

visa,masih,elak,rasa,kisah,mesra,kasih,salah,usia,kalah,masa,kelu,versi,versa,sale,kali,hasil.

Mengandung, virus, ialah, ular, rasa, sendiri, Apple, aiskrim, haus, elak, limau, alih, ketam

RASA,ELAK,RELA,RISAU,REKA,VISA,VISUAL,RESAH,KISAH,KESAH,KELUH,MALAS,SUKA,SELAK,KERA,KALAH