Menunggu Hari: 38 weeks

Lagi 13 Hari sebelum due.. didoakan semua ibu yg Tak sabar jumpa baby dipermudahkan urusan bersalin.. 🤲🏻.. excited tapi takut..# firstmum

10 Các câu trả lời

sy skg dh 40minggu3hari still tkde tnda apa2 lg . ank first jugak . mungkin bby suka duduk dlm ni lma2 agaknya . sakit kt tulang pelvis tu hnya allah je yg tahu sakit nye cmne nk berjln skg pun payah benor . harap dipermudahkan segala urusan kita yg tk sbar nk jmpe bby kita ni ye momy2 sekalian .

Aminn.. semoga urusan awak juga dpermudahkan.. sy pun tgh menunggu hari dah ni, risau takut nervous excited semua dia maiii dahh🥰😂

1y trước

betul².. perasan tu bercampur².. semoga dipermudahkan urusan bersalin juga! 🤲🏻

Insyaallah..sama lah kita harini genap 38week. 11/6 ni pula appointment di klinik o&g sebab baby besar..

1y trước

saya pun haritu doc cakap baby besar 2 minggu.. rabu nanti scan semula.. semoga dipermudahkan urusan Kita 🤲🏻

Samaaaa masih menunggu . Baby seronok dok dlam perut lagi . Kita hari hari doa suruh cepat kluaq 😩❤️

1y trước

kann 😂 .. InshaaAllah, semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻

sy bru admit ward bukaan bru 2cm..doakn sy moga cpt brsalin ya..due 19/6

1y trước

alhamdulillah dipermudahkan urusan 😍

Aamiin. Moga dipermudah bersalin. Selamat dan sihat ibu dan bayi.

1y trước

Sama-2

sama lgi 13 hari, menunggu je ni bilaa la nak keluar baby

Due sy 18/6/23.. semoga dipermudahkan segala urusan kita ❤️

1y trước

aminn 😍

Aamin ya rabb smga dprmudahkn urusan kita yh🤲

1y trước

amiinn 🤲🏻 InshaaAllah ❤️

amin