ibu2 ada yg mengalami masalah mcm saya berat badan tak naik skg saya dh 22w.boleh ambik supplment tk

Kurang berat badan

1 Trả lời

supplement tak boleh suka2 ambil ya puan. kalau nak ambil, kena dptkan nasihat doktor. buat masa ni, makan sikit tp kerap & boleh snacking kacang2, buah2. kalau takda masalah apa2 mcm gdm ke high bp, makan saja apa yg nak hehe. sy pun dah 22w berat menurun lg dari booking tp Alhamdulillah baby sy sihat elok membesar ikut usia. yg penting puan takda pening2, pitam or terlalu lapar ya.

2y trước

selera mkn tu ok ..tapi mkn tu tak beria2 sgt mcm ibu mengandung yg laij ..normal 3kali sehari saya mkn..ada mslh gdm ..alhamdulillah bby ok aktif sgt..saya tak risau sgt pun tapi doktor tu buat kita jdi risau lebih2 😣saya memang kurus nk buat mcm mna☹..sebulan bnyk appt utk bsp ..appt pakar dan dietitian