mom yg ada GBs

kt sini ad tk mom yg kne gbs time.pregnt

5 Các câu trả lời

saya masa anak ke-3 baru tahu ada GBS. sebelum bersalin doktor akan bagi antibiotik dulu. tak kira bersalin normal atau czer. lepas bersalin memang kena tahan wad untuk pantau. biasa 3 hari.ini kalau bersalin normal. kalau czer baby ok xde masalah boleh ada dengan ibu sekali

saya ad..kandungan kedua ad gbs ..kandungan ketiga pon dokter ckap ad walaupun dh swap 2 kli..kli pertama swap +ve kli kedua swap -ve..so dokter ckap sbb ad sejarah gbs so dikira +ve

Saya, dah tiga kali swab 🥲🥲

Macam mana nak check ada gbs atau tak?

8mo trước

Saya check dkt swasta, doc tak pernah buat vaginal swab. Now dah 32weeks. Kalau check air kencing tak dpt detect ke?

saya

8mo trước

czer takyah antibiotic. baby xlalu vagina xkena kuman