Hi . Share tips korngg

Korang tahu tak minuman apa yg bole naikkan hb . Sharee pliss #firstbaby

7 Các câu trả lời

Tak berani nak suggest apa apa jus. Takut effect buah pinggang/paras gula. Yang mampu saya suggest cuma hati ayam, jambu batu, kacang kuda rebus, bayam merah, buah delima original

mkn hati ayam. sye mkn hati ayam masa nak check dri 11 naik 12.9. bayam merah pon boleh. jambu pon boleh.

Dr saya suggest air limau nipis, or sunquick. Selain air kena byk consume sayur hijau

hati ayam ☺saya makan hati ayam lepastu hb cantik terus x kena check masa check up

Sunquick orange without sugar.

Air limau nipis, sunquick

makan buah delima.