Scan 7w2d doktor kata jantung baby susah nak dengar

Korang. Sy pergi scan masa kandungan 7w2d tapi doktor kata jantung baby beep weak. Mcm susah nak dengar. Susah nak dengar sebab kandungan baru lagi ke atau ada masalah dengan kandungan sy? Overthinking 🥲

2 Các câu trả lời

normal . semua ibu pregnant pun ada macam ini. jadi tunggu repeat 2 minggu yang tu doc kata. ambil banyak rehat bedroom dan jangan ambil barang yang berat.

jgn risau ibu. 7w awal lagi tu. inshaa Allah 8w ke atas dgr dh jantung jelas. jgn risau ye. doaa moga baby selamat dan sihat..