Suami suka tgk video l*cah

Korang pnah x alami mcm ni🥹ank kmi dah msuk 6bulan (ank first) & sy bersalin czer. Husb kat rumah mmg byk mbntu juga, sy selalu cek hp husb terutma history ye laa sbab husb sy ni kdg dy suka order brg2 kereta tnpa pengetahuan sy😅sy prasan lama dah lpas sy bersalin bln feb hbis pantang husb suka tgk video l*cah. Pnah tegur tpi husb ckp gini "knpa suka sgt nak cek2 history hp org"🥹🥹kita kn isteriny mmg laa ada hak, sy risau risau sgt2 klu husb buat bnda yg x baik,, taulaa lpas bersalin ni bdn x secantik lg sblm bersalin dahla sy czer, perut pun blm slim sgt🥲Husb pnah tnya kalu nak tmbh ank lg sorang, katanya spya ank first tu ada kwn😌sy pun jwb laa "sy beranak czer tau, perut kena potong lapis2 darah pun byk keluar, skg luaran perut jaa nmpk sembuh dkt dlm blm sembuh lg ni nak fikir tmbh lg, awk nak ke sy mati. Klu awk nak tmbh juga, sy xnk beranak kat gov, sy nak beranak kat swasta & brpntg kena ada yg jaga" terus husb diam🥲yg pnah alami mcm sy, mcm mna korang buat husb spya stop tgk bnda2 gini ya, nanti kalau kmi dah Ldr risau bnda buruk jadi sbab bjauh dgn bini🥲🥲 #fypviralシ #fyp #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #firstmom #ingintahu #Jawab

1 Trả lời

I went through stuff like that too.now after tegur die die kata x nak bt dh..or dh x tgok dh..but we don't know kan.bnde bleh delete ,pasrahkan dkt Allah ..Dan x check dh walaupun nk sgt check phone die. bt sakit hati jek.doa Allah ampunkan die jek. sbb lelaki kan.nafsu die situ jek.tp x sume laki.