Pregnant test

Korang lepas guna pregnant test then nampak double line yg sah korg pregnant korang simpan tak buat pekasam ? ??

86 Các câu trả lời

simpan buat kenangan..klu bole nk frame😂😂😂 hahaha gurau..sy simpan..😊

Sy simpannn smpaii skrg..tpi xprnh tgk tu dah..entah2 dah hilg 2 garis tu.. hahah

Simpan. Lepas tu terpikir simpan bt ape x tau 😆😆 tapi nak buang syg

Ambil gambar pastu buang. Dah kena air kencing kot, mcm x hygiene je nak simpan.

Sy simpan..yg 4thn lepas pn simpan..2x prgnt ad dua upt sy smpan..🤗

Simpan...bby first y kguguran pon suami simpan..y pregy now pon simpan

sy buang sebab kotor kot bekas air kencing kita 😅😅😅 kuman tu

Sye simpan.. Tpi skrg nie bila tgk pregnancy test lama mesti nangis

sy buang.. sb kotor la ad air kencing.. simpan gbr scan je

Mestila simpan...nnt bleh tunjuk kt baby bila dh bsr nnt