Tips naikkn hb

Hi korang, boleh tak tolong suggest supplement/tips yg boleh naikkn hb 😌 ubt dh tukar2 tpi hb still rendah.. 1st booking 10.3 je .. risau sgt2 psl hb , ank no 3 hritu start cucuk "muntut" dari 4bulan smpai dkt nk bersalin .. setiap hari setiap pagi kena cucuk.. kalau boleh ank no 4 ni xnk dah cucuk 😭 tq ye korang yg share2 tips n pndapat dgn sy , semoga urusan kita sesama semua dpermudahkan..

2 Các câu trả lời

boleh baca dekat link ni https://cegahanemia.space/ segala info makanan ada. saya dapat dari kk yg saya pergi. rajin² baca 😊