3 bulan 13 hri Hari ini

korang Ada x MCm saya bby klo Siang skjp2 tido,1-2 jam MCM Tu klo MLM pulak kdg2 lmbt tido Dan DLM tido blh nangis MCM kena mrh ..

1 Trả lời

Baby saya pun macamtu sis siang tido sejam je nak dapat 2 jam tu susah sikit mungkin faktor bunyi moto dan kereta sebab rumah saya tepi jalan😂malam pun tido lambat je kalau mummy dengan abah dia tido baru dia macam nak tido jugak and dalam tido dia nangis jugak kadang terjerit lepastu sambung tido balik😂😂😂

9mo trước

Tu le...ank sis klo x ckp tido mengamuk nk tido..nangis dlu baru tido