preg 13w ada masalah sembelit

korang ada tak solution macam mana nak buat kalau angin taknak keluar (kentut) & sembelit. minum air kosong banyak dah, makan dah sayur n buah. #bantujawab

4 Các câu trả lời

sama mcm saya... sampai terketar² nak membuangg... pastu saya dpat tips sruh amalkan minum air barli tanpa gula... alhamdulillah skrang dah tak sembelitt

saya makan jus pati delima gulsan , alhamdulillah dah tak sembelit .

Sy makan pisang😅 makan benda berserat..tp tula ikot badan org kan

boleh amik ubat pelembut najis