Kandungan brpa weeks ssuai register buku pink

Kndungan brpa weeks ye sesuai sy register buku pink?

8 Các câu trả lời

saya 9w6d harini . Baru tadi pagi dpt panggilan dr nurse suru dtg jam 2 sbb jadual dia xpadat waktu tu. Tp suami kebetulan kerja, masuk site lg mana dpt reply chat bini. Dekat tghri bru somi reply xdpt dtg harini jam 2. Tpaksa nurse atur app lain . Last2 jumaat ni app ..kena dtg belah pagi kata nurse sbb ambikmasa 2 jam nak buat buku pink . Lgpn smpt jumpa doc kalau pagi. Kalu petang mcm terhadmasa kata nurse. Bini pn gigihla bgtau suami sekian2 . Dokumen pulak perlu ada gmbr ukuran passport kedua pasangan. Nohh kalut la cari kedai nanti😂😂

2y trước

ohh ye , nurse sy pn bgtau last minit tau minta ini itu . Haha . Nurse call tiba² pagi rabu dalam jam 8 lebih ..kalut sy baru bangun🤣

Kk saya masa pergi 5w dia suruh datang lg 3 minggu bwa scan skali..huhu sya bgtau da scan masa 5w tu nurse kata 5w belum confirm ngandung sbb kantung je ada. Datang lagi 3 minggu. So kita pun 1st time ikut jela. 9w datang baru dapat buka buku, buat hiv test semua. Xtau la tpt lain camana.

Time 9w6d sy g kk utk book appointment. Nurse kasi date 13w nanti utk buku. Depends pd kk. If sis dh p scan nampak heartbeat dh boleh dh g buat appointment ngn kk. Nty nurse yg kasi date utk booking appointment bukak buku pink.

sebelum 12 minggu. saya baru buka smlm 8minggu tpi baru booking untuk appointment.

seawal 10week..call kkia terlebih dahulu

6week blh sdh atau 7week

10w-12w bole da awak.

2y trước

yeke..tq for inform😉

Sy buka msa 8minggu 4hr