Nak tnya mummy yg prnh czer 2x

Kn tmpt czer tu die bkk tmpt czer lme tu jgk kn..klu melintng mmg btul ii kt bhgian atas poem kte??mmg akn skit sngt ii ke atau sbb sy yg x reti ddk diam🥲😅tdo pn tegak je,x bleh mngiring,x bleh beralih sikit,skit ngilu smua ad,kkdg smpai x bleh brgrk,,lpstu nk tnye klu kte mnum air msk bnyk ii x kmbng ke tmpt oprection kte tu ye?sy tkut nk mnum air bnyk ii🥺..sy bf bby..bleh share pngalmn mummy yg czer 2x?

1 Trả lời

Mmg sakit sgt. Sy pakai bengkung pelekat tu..menyusu smbil mengiring atau duduk..letak bantal menyusu..tahla sy minum je xdebpulak fikir kembang ke apa..🤭

7mo trước

First day dh pakai tp on off sbb tak selesa. Dpt kurangkan sikit sakit la ms berjalan..anak sy dh 2y..hehe..sy minum je sbb nk bykkan susu..luka pun ok..