Masalah kurang susu badan

Kmu pernah ada masalah susu badan kurang..anak pun x kenyang...bagitau dulu apa cara supaya banyakkan susu badan

4 Các câu trả lời

sis bole try consume esp from shaklee . sbg milkbooster. ramai dh consume . sy pon consume jgk .. kalau bmnt bole klik wsap sy http://Wasap.my/+601117194775/nakbelishaklee

Hai awk boleh try supercube goji berry red date mmg boleh jd milkbooster utk nursing mum. Kalau nak try boleh ws sy ye wasap.my/60172871423/supercube

minum atau mkn makanan nnminuman kegemaran sis. atau pun minum air yg ad kix kurma. susu kurma ke atau ape² je

sy mnum susu anmum lacta + kurma + habbatussauda...bncuh dlm cawan