pregnant 26weeks 3days

klw buat cekup dkt klinik swasta .. blh ke bersalin kat hospital kerajaan

2 Các câu trả lời

boleh je tp kakak ipr sy ckp kene thn telinga jela kalau dy membebel, sy pun brcdg nk brnk dkt hkl je. tp dsbbkan sy ad skit jntung sy kene buat app dlu dgn hkl pstu nk tnye jgk blh x brnk kt hkl kalau bukak bku pink dkt swasta. better tnye doktor je kalau nk sahih

boleh je actually. tapi depends jugak kadang doc gov ada setengah tempat yg cerewet nak jugak suruh buka buku pink kat gov. padahal sama je. so awak check lah kat tmpat awak

2y trước

sy dh pegi kt kk dekat tmpt sy tinggl .. staff dia nak tk nk je sy buka buku pink kat situ .. layann pun kasar .. so sy terpaksa buat cekup kat klinik swasta .. sbp sy bkerja tkde masa nk pegi kk sllu buat cekup