Jamu-TTC

Klu tengah TTC elok x mkn jamu utk mengandung??

4 Các câu trả lời

Boleh ikthiar dengan susu Efferty.. Sebab Susu Efferty sangat berkualiti dan menjadi pilihan kebanyakan pasangan dalam ikhtiar hamil. Efferty mempunyai ramuan yang terdiri dari pelbagai vitamins dan minerals yang cukup untuk badan. KANDUNGAN BAHAN dalam EFFERTY: 🍆🍅🥦 Inositol (B8) 🥑🍇🍓Folic Acid (B9) 🐝🐝🐝 Madu Asli (Asid Organic) 🥛🥛🥛 Susu Kurma (FOS-Prebiotik Usus) READY STOCK 🍓 Efferty Strawberry 🍫 Efferty Dark Chocolate 🍯 Efferty Madu Kurma 📲Whatsapp https://wa.me/60175505177?text=Pm+Efferty

Tak elok. Pernah tanya tauke kedai jamu. Dia kata jangan minum jamu pelik2 bahaya utk kesihatan. Ikhtiar dulu kalau tak dapat juga try cek kesuburan kat klinik

Ekut keserasian badan.... Mcm sy try minum royal V alhamdulillah dengan izin Allah lekat... Now dah 35 weeks... Ttc 3 years

elakkan makan jamu sis . tak elok . baik consult dgn doctor dlu .