Preggy 18 minggu

Klu dah 18 minggu dah boleh scan untuk tgk gender tak?

9 Các câu trả lời

Sy baru pergi second checkup KK harini 18w4d, tak expect pun scan tu nak nampak gender kan, sekali tadi haa doc tunjuk clear betul gender baby 🤭😂 boleh je masa scan KK ada doc baik tunjuk gender jugak klu nampak. Tapi nanti dah 20w+ sy nak buat detail scan kat private jugak lagi utk kepastian 😊

Klu buat kt luar 2d ke pn dh nmpk klu 16minggu.. 17 minggu pn dh nmpk. Klu 18 lagi nampak sis. Tpi tu ka tgok pada baby tu nk tunjuk ke tak. Mcm saya sblm ni 17minggu pgi klinik check up baby mmg nampak dh 🤗

2y trước

okay.. tq sis

Sy baru je scan 2d mggu lepas masa 18w. Sesaje je nk scan luar sbb kk 20w baru diorg scan. Dah nampak gender kalau baby duduk elok & tak kepit kaki.

dah boleh nmpak dh tpi depends kt position baby tu dia nk tunjuk tak. sy pun 18 weeks hrap2 dpt tgk gender baby , nk gi scan minggu depan.

Boleh je, ada klinik accept seawal 16w. Bergantung baby nk tunjuk / sorok. Saya pgi scan 18w dan terus nmpk

Sy scan 18week haritu. Baby tak bg kerjasama sbb dia angkat kaki so tak nampak.

masa saya gender 17 weeks dh nmpk tp doct kata 25% je betul.. nak confirm 25w

2y trước

sy pn ada dgr lbih kurg mcmni... klu nk confirm, 24weeks mcmtu

tak sure tapi macam saya, nurse suruh scan 20 weeks ✨

dah boleh..sy scan masa 17weeks😉

2y trước

dh tau ke baby gender 17w? nampak jelas tak puan