betul betul confuse

klo ikutkan tarikh period sy pada 23/12/22....tp sy lewat shri dan kluar drh pda 24/12 tp hnya stitis dua tk pnuh pun pad lps tu drh stop... n drh kluar lg pda 25/12 nthan stop juga smpilah harini....prt sy rse tk slesa sngt nk ktakn period tk kluar kluar juga drh ....ada org ckp tu drh spotting ...adkh sy prgnt lg...ataupun masalh hormon dlaman sy....ada tk spe spe prnh kne mcm sy..

8 Các câu trả lời

hurm..apa kata puan try beli upt test..tuk confirmkan btul atau tak puan hamil .. jika check upt test negetif..tp msih xdtg bulan..dia mcm setitik mcmtu...better puan g klnik pakar sakit puan tuk buat chckup...kekdg sbb kita xtw kita ada cyst or fibroid pun blh jd mcmtu juga... better g chck..merawat lebih baik dr mngubati...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

mc sy sis itu tanda last sy period tanda spotting..sy sangka kan period sy x lancar sy siap dh order ubat lancarkn period utk mkn bln dpn skli priod sy x dtg2 sblum sampai ubat tu sy test upt naik dauble line terang sgt dh line x sangka sy hamil lg..awak try la test mne tau awak prgnant

2y trước

sblm ni ses ade cek upt tak...mksd sy lps tnda spotting tu...

saya srn kn sis bt upt.. if postif trus p hsptal utk scan... sy dlu mcm ni .. shri ad brbrpe titik lps 2hri tada dn ad smula lps 2hri...sy mula igt priod... tp sbnrnye bukn ... sy prgnat... tp ta lme...drh yg kluar tu sbnrnye tnda sy dh gugur... 😢

Nanti try check upt 3 minggu lagi,.. Just try, sbb sy last period mcm tu.. First spotting, pastu berhenti jap then hari ke 3 baru period dlm 3 hari mcm tu.. Then bulan berikutnya alhamdulillah pregnant.. Sekarang dah 33w+ Semoga ada rezeki

awak cuba check upt terlebih dahulu. if negatif mgkin perubahan hormon. kalau risau refer doctor. doctor boleh menilai tahap kesihatan awak☺️

Dah check UPT ke? Kalau belum check dulu baru boleh fikir langkah seterusnya.

Kena check upt dulu, if upt double line walaupun samar2 dah kira pregnant

cek upt