nk tahu

Klau mengandung..boleh x minum kopi..?

23 Các câu trả lời

Sy minum gak tapi sikit je la.. jgn kerap. Pastu ganti ngan air putih byk2

bole jee tapi berpada padaa laa , jangan tiap hari minum . nanti hb low

tgh berpantang ok..boleh panaskan badan..utk elakkan menggigil tgh mlm

Minum je tp agak agak lah. Saya pun Minum air kopi. Sedap. Tak mual.

Seeloknya di elakkan. Saya langsung tak minum kopi masa mengandung

Sejak preggy ni sya tak mnum kafein dah..just mnum susu jer.

Elakkan sis sbb kafein akan mengganggu hb

Xboleh...kopi boleh menurunkan hb

Lebih baik elakkan ye sist..

Kalau boleh cuba elakkan..