berat baby masa lahir

klau berat baby masa lahir kurang dktgri kn baby iugr ke..pastu spnuhnya myusu bdan tp brt naik ckit je.. jns bdn lak hlus je

2 Các câu trả lời

Doktor declare IUGR masa baby dalam kandungan sahaja. Masa pregnant doktor ada kata baby awak IUGR tak? Anak awak masa lahir berat berapa kg? Cuba semak graph chart anak. Kalau semua dalam line putih means normal. Tumbesaran baby dipengaruhi oleh jadual susu dan jadual tidur. Jadi awak kena jaga 2 perkara ni.

ank sy yg sulong bby iugr lahir pon mmg kecik ja 2.19 kg alhamdulillah dkt luar dia membesar elok ,sebulan 3.35 kg dua bulan 4.5 kg tiga bulan 5.9 kg empat bulan 6.8 kg

2mo trước

x pa janji sihat dan aktif hehe