nak tanya .

Klau amek booster usia kandungan 13minggu ada effect apa2 tak ?

22 Các câu trả lời

kalau kita xnak ambik doktor tak boleh paksa biarkan dia terus tanya, biasa la tu prosedur dia.

Better jgn ambil dlu sis, even vaccine dos1&2 pun bole effect baby and ibu klu ambil awal btul.

2y trước

Ada pernah trjadi case ke? Kt mn nk baca?

Tak pasti. Sy pun tak berani nak ambik sebab baru 12 weeks lebih. Dah terlepas pun date booster

2y trước

yeke .. saya kali ketiga nie doctor dkt klinik sruh ambik

KKM sarankan selepas 14w. Sy tanya doctor saya dia ckap boleh je amik takde masalah

sy amek booster mase 14w, alhamdulillah xde ape².. skrg da 20w..

Tak pasti , lebih baik awak tnya dr atau nurse dekat kk

saya ambik booster masa kndungn 27 minggu..

Nurse saya x bagi ambik ❤️

tak payah ambik kak serius

better jangan amik. bahaya